Náš tým

Kromě profesionality a odborného vzdělání lektora je velmi důležitá jeho schopnost přizpůsobit se potřebám studenta.

Mgr. Michaela Slaninová

Mgr. Michaela Slaninová

Lektorka anglického a německého jazyka

Absolventka Jihočeské univerzity, Pedagogické fakulty, oboru anglický a německý jazyk. Půlroční studijní pobyt v Kremsu na BORG, Dolní Rakousko. Zkušenosti s výukou od „předškoláků“ po seniory, odborné firemní kurzy. Název diplomové práce: Vyučování anglického jazyka u individuálních studentů (srovnání výuky jednotlivců a skupiny). Motto: "Enjoy every day as if it were your last!" "Genieße jeden Tag, als wäre es dein letzter!"

Mgr. Lucie Kotěšovská, MA.

Mgr. Lucie Kotěšovská, MA.

Lektorka anglického jazyka

Absolvovala magisterské studium anglické a francouzské filologie na Filozofické fakultě Univerzity Palackého. Akademický rok 2002/3 strávila na stipendijním pobytu na Mount Mercy College v Cedar Rapids ve Spojených Státech. Soustředila se zde především na studium britské a americké literatury a historie. Po zakončení studia na UP v roce 2005 byla přijata do master programu v oboru anglická literatura na University of Northern Iowa. Nyní se aktivně věnuje výuce angličtiny na všech úrovních pokročilosti a odbornosti a výuce českého jazyka pro cizince. Vyučuje na Střední uměleckoprůmyslové škole sv. Anežky České a překládá pro Jazykový Institut Praha.

Jiří Zeman

Jiří Zeman

lektor anglického jazyka

Studoval jsem na JČU, zkušenosti s učením jsem nabral díky spoustě inspirativních lidí na Gymnáziu v Krumlově, učím už jedenáct let, protože mi to pořád dělá radost a většinu času se u toho dobře bavím. Stejně tak věřím, že student se může něco naučit, jen když se baví a má z toho učení radost i on.

Mgr. Marie Hotařová

Mgr. Marie Hotařová

Lektorka francouzského a italského jazyka

francouzský jazyk učím rok a půl. Studovala jsem v Brně geografii a kulturní ekologii. Zároveň jsem byla členkou Francouské Aliance v Brně. Kromě účasti na jazykových kurzech jsem pomáhala s přípravou různých programů a akcí spojených s frankofonní kulturou. Po ukončení magisterského studia jsem pokračovala v roční specializaci ve Francii, na institutu v Paříží a na univerzitě v Montpellier. Kromě francouzštiny velmi dobře ovládám i italštinu. V průběhu mého vysokoškolského studia jsem strávila půl roku na stáži v toskánské Pise.

Mariana Sokolovská

Mariana Sokolovská

Lektorka anglického jazyka

Angličtinu jsem vystudovala na Lingvistické Univerzitě v Kyjevě. Absolvovala jsem studijní pobyt v USA. Učila jsem děti a dospělé víc než 15 let na různých typech škol. Tato práce mě stále inspiruje. V roce 2017 jsem se přistěhovala s rodinou do České Republiky a teď mám neocenitelné zkušenosti. Učím české studenty a jsem z této práce nadšená, protože jsem potkala velké množství úžasných lidí.

Christian Farrell

Christian Farrell

Lektor anglického jazyka

M.A. (San Francisco Art Institute – philosophy and religion studies) I am from San Francsico, California where I worked as a university professor at the San Francisco Art Institute. I have been living in Cesky Krumlov for the last five years teaching English as a second language. I love teaching.

Aly Djiba

Aly Djiba

Lektor francouzského jazyka

V České republice vyučuji francouzštinu od září 2008 na gymnáziu a v dalších jazykových institucích. Mám přednášky na Filozofické fakultě Jihočeské univerzity o Frankofonním světě. Původním vzděláním jsem historik a geograf a pocházím ze Senegalu.

Mgr. Gabriela Hofner Pilařová

Mgr. Gabriela Hofner Pilařová

Lektorka německého jazyka

Německý jazyk jsem vystudovala na Pedagogické fakultě Jihočeské univerzity. S výukou mám bohaté zkušenosti, které jsem získávala prakticky na všech typech škol - základní, střední i vysoké. Kromě výuky jsem také působila jako zkušební komisařka při organizaci mezinárodních jazykových zkoušek Österreichisches Sprachdiplom při Jihočeské univerzitě a jako překladatelka a tlumočnice jsem se účastnila mezinárodních projektů při Zemědělské fakultě JU. Německý jazyk pro mne není jen práce, ale i celoživotní koníček.

Bc. Tereza Vondrů

Bc. Tereza Vondrů

Lektorka německého jazyka

Žila jsem sedm let v Německu, vyrostla jsem dvoujazyčně a německý jazyk je můj druhý mateřský jazyk. Jsem absolventkou oboru učitelství pro mateřské školy na Jihočeské univerzitě a mou bakalářskou práci jsem psala právě na téma bilingvismus. Po dobu mého studia jsem získala Sprachdiplom a také různá ocenění od Goethe-Institutu. Němčině se věnuji již několik let formou překladů, doučování a kurzů. Mám ráda jazyky a práci s lidmi. Jsem ráda, že díky jazkové škole mám možnost obě mé záliby propojit a dělat práci, která mě naplňuje a baví.